maandag, 16. november 2015 - 13:44 Update: 16-11-2015 13:51

Bijzonder modebedrijf in Nistelrode

Bijzonder modebedrijf in Nistelrode
Foto: VanTilburg
Nistelrode

Jan van Tilburg begon in 1937 als veertienjarige in de kleermakerij van zijn vader en grootvader. Nu zwaait zijn zoon de scepter over Van Tilburg Mode & Sport, een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot de grootste zelfstandige modezaak van Nederland.

Van Tilburg is dan ook tot in de verre omgeving een begrip vanwege het grote assortiment en de servicegerichtheid. We zoeken uit waarom deze bijzondere modewinkel in Nistelrode zo geliefd is bij de klanten.

Nieuwe outfit én verse koffie

Bij Van Tilburg zijn de nieuwste modecollecties, schoenen en accessoires te vinden. Het bedrijf, gestart als traditioneel kleermakersatelier, is steeds met zijn tijd meegegaan. Zo kun je tegenwoordig in de webshop Vantilburgonline.nl vanuit je luie stoel ontspannen een kijkje nemen bij de vele collecties. Heb je een leuke outfit gevonden, dan kun je die reserveren en in de winkel passen. Bij Van Tilburg hebben de medewerkers een passie voor mode en geven ze je graag advies op maat.

Als de kleding vermaakt moet worden, dan wordt dat gratis voor je gedaan, terwijl je zelf even geniet van een kopje koffie. Tot op hoge leeftijd was Jan van Tilburg nog vaak met zijn meetlint in de winkel en in het naaiatelier te vinden. Hij heeft aan zijn kinderen doorgegeven dat vakmanschap en klantvriendelijkheid altijd op de eerste plaats komen en dat je altijd moet zorgen dat je het de klant naar de zin maakt.

Stijladvies en kwaliteit voor echte modeliefhebbers

Ben je ieder seizoen graag op de hoogte van het laatste Fashion nieuws? Als je regelmatig een kijkje neemt in de webshop Vantilburgonline.nl dan tref je steeds nieuwe foto's en blogberichten aan met leuke trends op het gebied van mode. Zo kun je je laten inspireren door de dames- en herenlooks, die je vervolgens eenvoudig shopt in de webwinkel of in de winkel.

Leuk is dat Van Tilburg er voor iedereen is, met mode voor dames en heren en daarnaast ook voor modebewuste kids. Dankzij de grote keuze in kwaliteitsmerken en desgewenst een stijladvies is het altijd mogelijk om een outfit te vinden waarin jij je happy voelt. Ook schoenen- en laarzenliefhebbers kunnen in deze modewinkel in Nistelrode vast het ultieme paar vinden. Snel een keer gaan kijken dus!

Provincie: