donderdag, 26. november 2015 - 18:24

Voorverkoop Zwarte Cross 2016 breekt alle records

Voorverkoop Zwarte Cross 2016 breekt alle records
Foto: Frank van den Berg / FBF.nl
Lichtenvoorde

Al na 5 dagen zijn alle 10.000 campingkaarten met Grote Denkerskorting door Tante Rikie verdeeld onder de dolenthousiaste bezoekers. Alwéér een nieuw record voor de Tante Rikie, de festivaldirectrice van de Zwarte Cross. Het muziek, stunts, theater en crossfestival in Lichtenvoorde zal komende editie haar 20-jarig jubileum vieren.

Er zijn nu 10.000 campingkaarten door Tante Rikie verkocht. Daarmee is de limiet gehaald en sluit de Grote Denkerskorting op campingkaarten. Snelle beslissers, door Tante Rikie liefkozend Grote Denkers genoemd, meldden zich dit jaar in sneller en in grotere getale dan ooit tevoren. “Het zweet druipt van de servers, allemachtig wat gaat ’t hard!” Maar er is nog plek zat op de camping voor meer festivalgangers!

Vanaf heden geldt de normale prijs voor de camping: €125 euro. De Grote Denkerskorting loopt tot 1 januari 2016. De 3-dagenkaarten en de dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag nog voor gereduceerd tarief verkrijgbaar via www.zwartecross.nl/tickets. Er zijn door Tante Rikie van iedere kaartsoort 10.000 stuks apart gelegd.  

Provincie: