dinsdag, 7. april 2015 - 10:16

45-jarige man aangehouden in onderzoek naar dode vrouw Zuidwal Den Haag

foto van technische recherche | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Den Haag

De politie hield maandagavond een 45-jarige man uit Den Haag aan als verdachte in het onderzoek naar de dood van een 53-jarige vrouw.

Het slachtoffer werd afgelopen vrijdag 2 april door agenten buiten bewustzijn in een woning aan de Zuidwal aangetroffen.

Politieagenten gingen die dag rond middernacht af op een melding en troffen het 53-jarige slachtoffer zwaargewond aan. Hun pogingen om haar leven te redden, mochten niet meer baten. Zij overleed korte tijd later. De vrouw is niet de oorspronkelijke bewoonster van de woning aan de Haagse Zuidwal. Gezien de omstandigheden waaronder de vrouw werd aangetroffen, startte de politie direct een onderzoek. Rechercheurs van Forensische Opsporing deden het hele paasweekend sporenonderzoek in de woning.

De 45-jarige man en 52-jarige vrouw uit Den Haag die eerder werden aangehouden zijn inmiddels heengezonden en zijn geen verdachten meer in het onderzoek.

Verdachte

De 45-jarige verdachte uit Den Haag, werd maandagavond in zijn woning aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij wordt verhoord.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):