dinsdag, 24. februari 2015 - 14:51

Aanhouding na diefstal sieraden uit woning overledenen

Aanhouding na diefstal sieraden uit woning overledenen
Foto: Archief FBF
Monster

In het onderzoek naar het overlijden van een 70-jarige inwoner uit Monster hielden politieagenten woensdag 18 februari in een woning in Den Haag twee verdachten aan.

Het duo, een 27-jarige Haagse en een 31-jarige Hagenaar, wordt verdacht van diefstal c.q. heling van sieraden uit het huis van de overleden Monsternaar. Op donderdag 29 januari om 12.30 uur verliet de echtgenote van het slachtoffer de woning en waren de sieraden nog in de woning aanwezig. Om 17.00 uur die dag werd het slachtoffer overleden aangetroffen en bleken de sieraden uit de woning te zijn verdwenen.

 

Aanhouding

Recherche onderzoek leidde naar een woning in Den Haag waar de verdachten werden aangehouden. In die woning troffen agenten enkele sieraden aan die afkomstig zijn van het slachtoffer. De Haagse werd na verhoor vrijgelaten. De Hagenaar is inmiddels voorgeleid en door de rechter commissaris voor 14 dagen in bewaring gesteld.

 

Onderzoek

Het onderzoek naar het overlijden van de man wordt voortgezet. Het rechercheteam is nog steeds op zoek naar personen die informatie hebben die voor de politie van belang kan zijn. Heeft u iets gezien dat voor het onderzoek van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel M meld misdaad anoniem via 0800-7000  

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):