donderdag, 23. april 2015 - 16:44

Agenten gewond bij aanhouding verdachte

Agenten gewond bij aanhouding verdachte
Foto: Archief FBF
Vlissingen

Woensdagmiddag zijn vier overlastgevend personen in de Aagje Dekenstraat in Vlissingen aangehouden. Daarbij zijn twee agenten gewond geraakt.

Hoop verzet

Agenten worden omstreeks 11.30 uur door de meldkamer naar een verdachte situatie in de Aagje Dekenstraat gestuurd. Daar zien zij diverse bekende overlastgevende personen onder invloed van alcohol veel kabaal maken. Als eerste wordt een 27-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij op straat aan het drinken is. De verdachte verzet zich hevig tegen zijn aanhouding en bijt daarbij een agente in haar arm. Tijdens deze aanhouding raakt een tweede overlastgevende man (54) door het dolle heen en rijdt met zijn scootmobiel in op de agenten. Ook mishandelt hij een medewerker van een nabijgelegen supermarkt. Daarnaast zijn nog een 32-jarige en een 45-jarige man aangehouden.

Diverse overtredingen

Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en ingesloten. Zij worden verdacht van drinken in het openbaar, verzet tegen aanhouding, diefstal uit supermarkt, mishandeling en belediging van agenten en overtreding van een gebiedsgebod. Twee personen zitten nog vast.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):