dinsdag, 17. februari 2015 - 10:31

Ambulancemedewerkers treffen bij toeval bewusteloze jongen op wegdek aan

Ambulancemedewerkers treffen bij toeval bewusteloze jongen op wegdek aan
Foto: Archief EHF
Breda

Een nog onbekende automobilist reed door nadat hij/zij betrokken was bij een ernstig verkeersongeval. Een 19-jarige jongen uit Rijsbergen liep tengevolge van de aanrijding hoofdletsel op en ligt in het ziekenhuis.

Het 19-jarige slachtoffer werd in de nacht van maandag op dinsdag bewusteloos aangetroffen op het wegdek van de Rijsbergseweg. Toevallig passerende ambulancemedewerkers vonden het slachtoffer rond 05.00 uur. Zij startten direct medische hulp op. Hij overgebracht naar het ziekenhuis en inmiddels weer bij kennis. De fiets van het slachtoffer lag enkele meters verder en was ernstig beschadigd.

Rechtsvoor schade

Uit het eerste sporenbeeld maakt de politie op dat het slachtoffer vermoedelijk vanuit Breda kwam en richting Rijsbergen fietste. Op de rotonde bij Effen vond de aanrijding plaats. De nog onbekende automobilist liet het slachtoffer in hulploze toestand achter en vluchtte weg van de plaats van het ongeval. Zijn auto liep waarschijnlijk schade op aan de rechter voorzijde. Er zijn resten gevonden van de rechter koplampenunit. Naar alle waarschijnlijkheid zal er ook schade aan de voorruit en op de motorkap zijn ontstaan. Aan de hand van de aangetroffen sporen tracht de politie merk, type en eventueel kleur van het voertuig vast te stellen.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):