dinsdag, 10. februari 2015 - 12:38 Update: 10-02-2015 12:40

Arrestaties na mogelijke ontvoering

Arrestaties na mogelijke ontvoering
Foto: Archief FBF.nl
Nijmegen

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag vier mannen in de leeftijd van 25 t/m 32 jaar uit Groningen en een 34-jarige man waarvan bij het maken van dit bericht de plaats van herkomst nog niet bekend was, aangehouden.

Zij worden verdacht van vrijheidsbeneming, mishandeling en overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Het 42-jarige slachtoffer raakte daarbij lichtgewond.

Man weet te ontsnappen

De politie was door een 42-jarige man gebeld. Hij verklaarde net te zijn ontsnapt aan zijn bedreigers, die hem vanuit Groningen naar Nijmegen hadden meegenomen. De vier waren volgens het slachtoffer op zoek naar geld en hadden hem daarom bedreigd. Zij zouden met twee auto’s vanuit Groningen naar Nijmegen zijn gereden.

De vier zouden buiten op hem wachten. Na de melding gingen diverse eenheden naar de opgegeven locatie. Beide auto’s werden in de wijk Hees aangetroffen. De vier voldeden aan het opgegeven signalement en werden aangehouden. De politie bracht het viertal over naar het politiebureau. Daar werden zij ingesloten. Vandaag zet de politie het onderzoek voort om duidelijk te krijgen wat er precies is voorgevallen.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):