zaterdag, 9. mei 2015 - 16:53 Update: 09-05-2015 16:54

Automobilist ziekenhuis ingeslagen na verkeersruzie

Foto van ambulance roldeur ziekenhuis | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Eindhoven

De politie heeft zaterdagmiddag rond 13.00 uur op de A2 ter hoogte van de afslag Susteren, Echt-Susteren, een 56-jarige automobilist uit Honselersdijk en een passagier van hem, een 23-jarige man uit Den Haag, aangehouden.

Ze worden verdachten van mishandeling van een 27-jarige automobilist uit Tilburg. Deze moest met onbekende verwondingen worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Komende vanuit Oirschot rijrichting het zuiden kregen rond 11.45 uur ter hoogte va Eindhoven, de bestuurders van twee voertuigen met elkaar ruzie als gevolg van een verkeersconflict. De een zou de ander hebben afgesneden. Beide bestuurders parkeerden vervolgens hun voertuig op de vluchtstrook. Uit een van de voertuigen stapten twee mannen en gingen op de vuist met de andere bestuurder, die ook zou zijn uitgestapt. Na de mishandeling stapten de twee mannen weer in hun auto en reden weg.

Getuigen gezocht

Aan de hand van getuigen kreeg de politie een signalement door van zowel de inzittenden als de auto waarin zij zaten. Korte tijd later konden de verdachten worden aangehouden. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek. In het belang van het onderzoek zoekt de politie naar getuigen van het incident. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):