dinsdag, 28. april 2015 - 13:31

Automobiliste die 96-jarige vrouw aanreed heeft zich gemeld

Automobiliste die 96-jarige vrouw aanreed heeft zich gemeld
Foto: Archief FBF
Hoorn

Bij de politie heeft zich een vrouw gemeld die zaterdag betrokken was bij een aanrijding op de Heusmolen in Hoorn. Afgelopen zaterdag kwam de vrouw in botsing met een 96-jarige vrouw. Tijdens het achteruit rijden werd het slachtoffer aangetikt en kwam de vrouw met haar rollator ten val.

De automobilist, heeft naar eigen zeggen, de komst van de ambulance afgewacht en is daarna vertrokken. Toen deze vrouw de berichten in de media zag heeft ze direct contact opgenomen met de politie. Inmiddels heeft de politie contact met haar gehad. De vrouw had absoluut niet de intentie om door te rijden en dacht juist goed gehandeld te hebben.

De politie adviseert om bij een aanrijding of soortgelijk incident altijd gegevens uit te wisselen of de komst van de politie af te wachten. Na een aanrijding moet je altijd gegevens achter laten; hoe onschuldig de aanrijding ook lijkt.

De automobilist is erg geschrokken van alle media aandacht en heeft laten weten het 96-jarige slachtoffer een grote bos bloemen te sturen. De bejaarde vrouw ligt nog in het ziekenhuis met een gebroken been; het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):