donderdag, 5. februari 2015 - 10:05 Update: 05-02-2015 18:09

'Boerin Bertie van BZV zit er warmpjes bij'

Boerin Bertie uit Boer Zoekt Vrouw blijkt schatrijk
Foto: KRO
Renesse

De boerin Bertie uit het televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw is schatrijk, tenminste dat meldt BuzzE de entertainmentnieuwsdienst van het ANP waar alle media vandaag over berichten.

Zo zou de boerin 60 hectare grond bezitten en meerdere huizen (waaronder twee vakantiewoningen op een vakantiepark in Renesse) waar vrijwel geen hypotheek op rust. Het bedrijf van Bertie, is al sinds 1923 in de familie. De totale geschatte waarde van haar bezit is zo'n 3,6 miljoen euro op basis van de huidige grondprijs in de omgeving van Renesse.

Overigens is Bertie niet de enige eigenaar. De vakantiewoningen zijn gezamenlijk eigendom van Bertie en haar ex-vrouw Manouschka, met wie ze het co-ouderschap deelt van de dochters van Manouschka uit een eerdere relatie met een man.

Of de rijkdom straks 'gedeeld' gaat worden met één van de logees die nu bij Bertie verblijven is nog niet bekend. In de afgelopen twee afleveringen van Boer zoekt Vrouw was te zien dat Bertie niet écht openstond met de andere lesbiennes voor een goed diepgaand gesprek. Zondagavond weten we mogelijk meer…

Categorie:
Provincie: