woensdag, 28. januari 2015 - 11:12 Update: 28-01-2015 19:56

CBR last theorie-examens af door grote storing

Geen theorie-examen nieuwe stijl bij CBR vanwege ict-storing
Foto: CBR

De theorie-examens nieuwe stijl in Haarlem, Schelluinen, Eindhoven en Groningen en de individueel begeleide examens in Leusden en Zwolle zijn voor woensdag de hele dag afgelast vanwege een ICT storing.

De examens nieuwe stijl in Rijswijk en Arnhem zijn tot 13.00 uur afgelast. Op die locaties neemt het CBR vanaf 13.00 uur weer examens af. Dit meldt het CBR op de website.

De klassikale en individueel begeleide examens in Den Bosch, Heerlen, Nijmegen en Leeuwarden gaan wel door.

Een team van in- en externe experts werkt aan een structurele oplossing en alternatieven zodat kandidaten zo snel mogelijk examen kunnen doen. CBR zet extra capaciteit in op de geopende centra.

Alle examenkandidaten van wie het examen niet doorgaat krijgen van CBR persoonlijk bericht. Zij krijgen met voorrang een nieuw examenmoment aangeboden of hun examengeld terug. Kandidaten die binnenkort praktijkexamen doen helpen we met een passende oplossing.

Op dit moment is nog onduidelijk wanneer de storing is opgelost. We adviseren kandidaten om voor vertrek naar het examencentrum op www.cbr.nl te kijken. Woensdag komt het CBR met  een update op www.cbr.nl.

Provincie:
Tag(s):