woensdag, 7. januari 2015 - 10:06 Update: 07-01-2015 14:17

Chris Bauer (70) na hartstilstand in ziekenhuis overleden

Vader Frans Bauer onverwachts overleden
Foto: Archief EHF

Chris Bauer, de vader van Frans Bauer, is dinsdagavond in het Bravis ziekenhuis in Roosendaal overleden aan een hartstilstand. Dit laat een woordvoerder van de familie weten op de website van Frans Bauer.

Chris Bauer werd op nieuwjaarsdag in het ziekenhuis opgenomen voor de behandeling van een longontsteking. Ondanks de zorgelijke medische conditie kwam de hartstilstand onverwachts. De woordvoerder laat in de verklaring weten dat 'de familie Bauer dankbaar is voor de laatste jaren dat zij nog samen mochten zijn'. Zij vragen de gelegenheid, om het onverwachtse verlies in gepaste rust te kunnen verwerken.

Een aantal jaren geleden werd bekend dat Chris Bauer aan longkanker leed en een chronische longaandoening (COPD) had. Chris werd in 2003  zelf een bekende Nederlander door zijn optreden in de realitysoap 'De Bauers', over het leven van Frans Bauer en zijn familie.

Frans en zijn vader waren veel samen. Zo was Chris Bauer de vaste chauffeur en begeleider van zijn zoon. Maar hij was niet alleen de vader en begeleider van Frans, hij was ook zijn allerbeste vriend. Chris Bauer is 70 jaar geworden.

Categorie: