donderdag, 15. januari 2015 - 9:22

Dé camping van het jaar 2015 ligt aan de Overijsselse Vecht

Dé camping van het jaar 2015 ligt aan de Overijsselse Vecht
Utrecht

De Ommer camping De Koeksebelt is woensdagavond tijdens het ANWB Camping Gala in Utrecht verkozen tot Camping van het Jaar in de klasse ‘camping met de mooiste huuraccommodaties’.

Dat de familie van der Boon deze bekroning in de wacht wist te slepen is geen wonder, want waar in Europa kun je nu heerlijker slapen dan in een boomhut op de oever van de Overijsselse Vecht?

De Camping van het Jaar-verkiezing van de ANWB is een jaarlijks terugkerend evenement en voor recreatieondernemers uit heel Europa het hoogtepunt van de Vakantiebeurs. Dit jaar selecteerde de ANWB-vakjury in totaal 40 campings in binnen- en buitenland. Vervolgens brachten maar liefst 15.000 kampeerliefhebbers hun stem uit op hun favoriete camping. Wie deze wedstrijd wint, heeft dus wel echt iets te bieden.

Jack en Jacqueline van der Boon zijn dan ook dolblij met de prestigieuze prijs. “Dit is echt fantastisch, ik ben er stil van”, aldus Jack. “Natuurlijk zijn wij zelf heel enthousiast over onze boomhutten en weten we dat een logeeraccommodatie op vier meter boven de grond, aan de oever van een eeuwenoude rivier iets bijzonders is, maar als je je realiseert dat de mooiste campings in heel Europa genomineerd zijn, dan is het toch wel heel bijzonder als jouw bedrijf dan wint. We zijn er dolblij mee.”

Provincie:
Tag(s):