maandag, 19. januari 2015 - 11:34 Update: 19-01-2015 11:35

De Kromme houdt Feyenoordhart vast voor Klassieker

De Kromme houdt Feyenoordhart vast voor Klassieker
Foto: Feyenoord/Ajax

(ElfVoetbal - BlikOpNieuws) Volgende week is het weer zo ver. Dan staat in de Amsterdam ArenA de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma. Willem van Hanegem verheugt zich op de wedstrijd maar houdt tegelijk zijn hart vast.

De overwinning op FC Twente is er eentje die zwaar telt, dat snap ik. Maar in de uitvoering was het niet best", aldus Van Hanegem in zijn column in het AD. "Stel je eens voor dat je die wedstrijd niet zag in die schitterende, sfeervolle, afgeladen Kuip maar op het veld van De Musschen. Dan geloof je toch niet dat het Feyenoord is."

Individueel is De Kromme niet bepaald enthousiast over de Feyenoorders. "Ik wil niet steeds over dezelfde spelers kritisch doen, en ik bedoel het ook niet kwetsend, en laat ik over Kazim eens gewoon mijn mond houden, maar Boulahrouz als back. Dat kan toch niet."

Ondanks alles verheugt het Feyenoord-icoon zich wel op de wedstrijd. "Ik zou het zo mooi vinden om juist in deze wedstrijd de snelle denkers aan het werk te zien, de aanvallende spelers, de slimme steekpasses. Dat krijg je allemaal niet in één week voor elkaar, maar al is het maar de intentie waarmee je speelt. En dat mag van mij aan beide kanten."

Categorie: