maandag, 9. maart 2015 - 14:44 Update: 09-03-2015 15:11

Derde slachtoffer woning Etten-Leur ook geïdentificeerd

Derde slachtoffer woning Etten-Leur ook geïdentificeerd
Foto: Archief EHF
Etten-Leur

De identiteit van het derde slachtoffer dat afgelopen zaterdag in een woning in Etten-Leur werd gevonden is door de politie vastgesteld. ‘Het gaat om een 20-jarige man’, meldt de politie maandagmiddag.

‘Hij is een stiefzoon van de 41-jarige man en een halfbroer van het 9-jarige meisje die al eerder werden geïdentificeerd’, aldus de politie. Alle drie de slachtoffers zijn door geweld om het leven gekomen.

Zaterdagmiddag 7 maart 2015 werd door een bekende van de bewoners van een pand aan de Landmanweg alarm geslagen. Hij was daar ter plaatse en erg ongerust geworden omdat er niemand open deed. Ook op bellen met de telefoon werd niet gereageerd. Agenten hebben daarop onderzoek in de woning gedaan en daar drie overleden personen aangetroffen, twee volwassen mannen en een jong meisje.

Sectie

Vandaag wordt in het Nederlands Forensisch Instituut sectie verricht op de drie slachtoffers. Hoewel de eerste onderzoeksresultaten al wel duiding geven van de mogelijke toedracht, worden ook andere scenario's nog onderzocht.

Provincie:
Blik op 112: