woensdag, 1. april 2015 - 11:29 Update: 01-04-2015 11:36

Dode vrouw gevonden, politie gaat uit van misdrijf

Dode vrouw gevonden, politie gaat uit van misdrijf
Foto: Archief EHF
Beuningen

De vrouw die gisterenochtend dood in een woning aan de Nettenknoper in Beuningen werd aangetroffen is een 60-jarige vrouw uit Beuningen.

Zij is ook de bewoonster. Haar partner een 43-jarige man uit Beuningen is aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij het overlijden van de vrouw.

Agenten gingen dinsdagochtend na een melding op het voornoemde adres poolshoogte nemen en troffen daar het levenloze lichaam van de vrouw aan. Er werd direct gestart met het politieonderzoek. De politie verwacht in de woning nog enkele dagen bezig te zijn, voordat de woning kan worden vrijgegeven. Het onderzoek is in volle gang. Op dit moment worden er geen nadere mededelingen gedaan.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben op de maandag 30 of dinsdag 31 maart. Ook andere informatie die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak is van harte welkom. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):