maandag, 9. maart 2015 - 10:31 Update: 09-03-2015 10:32

Drie auto's vlak na elkaar in brand gestoken Tilburg

Autobranden
Foto: Archief bon
Tilburg

Drie auto's zijn in Tilburg in brand gegaan in de nacht van zondag 8 op maandag 9 maart.

De politie is een onderzoek gestart of er verband bestaat tussen de drie autobranden en of er bij alle drie sprake is van brandstichting.

Autobrand aan het Edmond Meeliserf

Rond 00.30 uur kreeg de meldkamer van de brandweer een melding dat een witte persoonswagen die geparkeerd stond in een parkeervak in brand stond. De brandweer wist de brand snel te blussen. Het voertuig werd getakeld en meegenomen voor verder technisch onderzoek.

Tjeuke Timmermanstraat

Kort daarop werd een tweede autobrand ontdekt in dezelfde buurt op de Tjeuke Timmermansstraat. Deze auto stond aan de over van de weg waar een flat gelegen is. De autobrand gaf geen gevaar tot de omwonenden. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig geblust. Het voertuig was volledig uitgebrand. Tegenover de desbetreffende auto stond een andere auto die schade heeft opgelopen door de stuwing van de warmte, waardoor het plastic van de bumper is gaan smelten. Het volledig uitgebrande voertuig is ook getakeld en zal door Forensisch onderzoekers nader worden bekeken.

Zanderijpad

Eerder op de avond, omstreeks 00:19 uur, stond op het Zanderijpad ook een personenauto in brand. De personenauto is door de brand deels beschadigd. Het is onduidelijk of ook dit voertuig door brandstichting in brand stond. Dit wordt nader onderzocht. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):