donderdag, 19. maart 2015 - 13:36

Drietal aangehouden voor twee inbraken

Drietal aangehouden voor twee inbraken
Foto: Archief EHF
Hoogezand

Woensdagavond heeft de politie drie verdachten aangehouden voor woninginbraak. Het betreft een 20-jarige man uit Foxhol, een 19-jarige man uit Winschoten en een 17-jarige jongen uit Hoogezand. Zij worden verdacht van twee woninginbraken.

Woensdagavond kwam een echtpaar uit Wildervank thuis, toen ze zagen dat hun achterdeur was opengebroken. De man is zijn woning aan de Postkade binnengegaan en trof twee personen aan. Hij probeerde de mannen tegen te houden maar zij zijn het huis uit gerend en in een auto gevlucht.

 

Nog diezelfde avond kreeg de politie een melding van een inbraak in Hoogezand. De auto waarmee de verdachten zijn gevlucht kwam overeen met die van de inbraak in Wildervank. Agenten hebben de auto aan de kant van de weggezet. De inzittenden voldeden aan de signalementen van beide inbraken. De mannen zijn aangehouden en ingesloten voor onderzoek. De vluchtauto is in beslag genomen. In de auto trof de politie onder andere telefoons en inbrekersgereedschap aan. Deze zijn ook in beslag genomen.

Provincie:
Tag(s):