vrijdag, 6. februari 2015 - 9:57 Update: 06-02-2015 14:27

Echtgenote en bekende aangehouden in onderzoek verbrande man Boxtel

Wandelaar stuit op brandend lichaam in bosgebied Boxtel
Foto: Persbureau Sander van Gils
Esch

De politie hield vrijdagochtend 6 februari rond 8.00 uur een 35-jarige vrouw en een 27-jarige man uit Esch aan in het onderzoek naar de dood van een 46-jarige man uit die plaats. Het tweetal wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de Esschenaar.

Het verbrande lichaam van het slachtoffer werd op 17 november gevonden in een bosgebied aan de Molenwijkseweg in Boxtel. Gezien de omstandigheden waaronder het lichaam werd aangetroffen gaat de politie uit van een misdrijf. Om die reden werd uitgebreid onderzoek in de bossen gedaan.

Identiteit

Op dinsdag 25 november werd de identiteit van het slachtoffer vastgesteld, nadat foto's van de man met dat doel openbaar werden gemaakt. Die avond begon de politie in de woning van het slachtoffer met een uitgebreid onderzoek, dat op vrijdag 28 november werd afgerond. De technische recherche zocht naar sporen die het onderzoeksteam verder konden helpen.

Verdachten

In de loop van het onderzoek kwamen de nu aangehouden man en vrouw als verdachten in beeld. Ze werden vrijdagochtend aangehouden in hun woningen in Esch. Het rechercheteam richt zich nu onder meer op het verhoor van het tweetal en op verder onderzoek in de woningen van de verdachten.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):