maandag, 20. april 2015 - 21:14 Update: 20-04-2015 21:32

Frank de Boer is boos op zijn spelers

foto van Ajax | Youtube
Foto: YouTube
Amsterdam

(ElfVoetbal/BlikopNieuws) Frank de Boer is boos. "De wil om die wedstrijd te willen winnen. Jongens, daar begint het allemaal mee. Die scherpte! Wat hebben jullie een zwaar leven, zeg” Een donderspeech met die woorden is vandaag door Ajax TVop haar website en YouTube-kanaal gezet.

Frank de Boer haalt uit naar spelersgroep AjaxZondag speelde de aftredend landskampioen in eigen huis bedroevend met 0-0 gelijk tegen NAC Breda. Het betekende het zoveelste teleurstellende resultaat in enkele weken achtereen.Voor Frank de Boer was de maat vol. En dat mocht volgens Ajax iedereen weten. "Als je resultaten wilt behalen, zul je allemaal in dit soort kleine dingen scherp moeten zijn!" En daarna: "Godverdomme, het is schitterend weer. Dan kom je twintig minuten voor de training naar me toe 'Wat gaan we doen?' Sjokkend."

"Wat hebben jullie een zwaar leven, zeg. Je moet echt blij wezen hier." Om daarna naar zijn hart te grijpen. "Het moet vanuit hier komen. Dat heb ik vorige week ook al gezegd. Het moet vanuit hier komen!" Ajax heeft nog drie wedstrijden om wat goodwill te kweken. Zondag wacht PEC Zwolle uit. Daarna nog SC Cambuur (thuis) en FC Dordrecht (uit).

Maar het seizoen kan al als verloren worden beschouwd. De landstitel is al uitgebreid gevierd door PSV, de KNVB beker was al voor de jaarwisseling na een 0-4 thuisnederlaag tegen Vitesse voorbij en de Europa League eindigde na een tweeluik in de achtste finale tegen Dnipro Dnipropetrovsk, dat daarmee een clubrecord verbrak.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):