vrijdag, 27. februari 2015 - 16:23 Update: 27-02-2015 18:07

Frank de Boer:'Ik blijf bij Ajax'

De Boer geeft duidelijkheid tegenover Ajax:'Ik blijf'
Foto: Archief FBF.nl
Amsterdam

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Frank de Boer wil ook volgend seizoen hoofdtrainer van Ajax zijn. De coach ziet ondanks de grote achterstand op PSV nog voldoende perspectieven om door te bouwen aan zijn selectie.

De achterstand op koploper PSV bedraagt veertien punten na 24 speelronden. Komende zondag gaan Ajax en De Boer op bezoek bij de Eindhovenaren. De coach van de Amsterdammers gaf deze week al aan dat hij zich richt op kwalificatie voor de voorronde van de Champions League. De voorsprong op nummer drie en vier Feyenoord en AZ is zes punten.

Duidelijkheid

Ondanks de tegenvallende resultaten in de Eredivisie wil De Boer niet weg uit de Amsterdam ArenA. De coach heeft nog een contract tot medio 2017 in de hoofdstad. De Boer werd met name vorig jaar zomer gelinkt aan een vertrek. Tottenham Hotspur was een belangrijke kandidaat om de voormalig speler van onder meer Ajax en FC Barcelona over te nemen. Spurs besloot uiteindelijk in zee te gaan met de Argentijnse trainer Mauricio Pochettino.

De Boer heeft Ajax duidelijk aangegeven volgend seizoen voor de groep te staan. "Dat heb ik de clubleiding en Marc Overmars vanmorgen ook gemeld. De spelers hebben het op het trainingsveld gehoord. De staf wist het bovendien al. De reden is dat ik dat ik duidelijkheid wilde geven aan iedereen."

Categorie:
Provincie:
Tag(s):