dinsdag, 21. april 2015 - 17:47 Update: 21-04-2015 17:48

'Fransen het meest actief met seks in het vliegtuig'

'Fransen het meest actief met seks in het vliegtuig'
Foto: SXC

Het vliegtuig wordt niet alleen gebruikt om van A naar B te vliegen, maar om de tijd te doden gebruiken sommigen het vliegtuig als plek om intiem te zijn. Er zijn veel mensen die er over fantaseren, maar er zijn er ook die het daadwerkelijk doen.

Een Duitse prijsvergelijker deed onderzoek naar intimiteit in het vliegtuig. Hierbij werd het hebben van seks op het toilet niet meegerekend, maar alleen op de passagiersstoelen. 

Volgens travelbook.de werden 3194 passagiers van 18 jaar en ouder ondervraagd of zij de laatste twaalf maanden seks hadden gehad in het vliegtuig. Hieruit blijkt dat de Duitse passagiers het gereserveerds zijn in het vliegtuig. Slecht acht procent zegt intiem te zijn geweest in de vliegtuigstoelen. De Fransen daar in tegen laten zich sneller gaan. Een kwart van de ondervraagde Fransen (24 procent) zegt wel eens seks te hebben gehad in het vliegtuig. De Italianen volgen op een tweede plaats met 18 procent. Slechts negen procent van de Britten heeft zich gewaagd aan seks op een vliegtuigstoel. De Spanjaarden zijn net zo kuis in het vliegtuig als Duitsers. 

De meest voorkomende reden voor seks in een vliegtuig is de kans dat men betrapt wordt (spanning). Als tweede als er een stoel naast hen vrij is en men ongestoord hun gang kan gaan. Het uitlaten komen van een fantasie komt op de derde plaats. Inspiratie opgedaan door literatuur als vijftig tinten grijs staat op vier. Het onder invloed zijn van alcohol komt op een vijfde plaats. 

 

Categorie:
Tag(s):