woensdag, 18. maart 2015 - 16:39 Update: 18-03-2015 18:21

'Frozen' Idina Menzel treedt in juni op in Carré

Idina Menzel 'Frozen' treedt op in Carré
Foto: fbf
Amsterdam

Op 16 juni 2015 komt Tony Award winnares Idina Menzel met haar wereldtournee naar Nederland. Zij treedt op die datum op in het Koninklijke Theater Carré in Amsterdam. Dit heeft Mojo Concerts woensdag bekendgemaakt.

Frozen

Actrice, zangeres, en musicalster Idina Menzel is bij het grote publiek bekend door de succesvolle Disney animatiefilm ‘Frozen’. Hierin vertolkte zij de stem van Elsa en zong de wereldhit ‘Let It Go’ waarmee ze niet alleen de Billboard Top 10 behaalde, maar ook de Oscar voor Beste Original Song won.

Idina Menzel begon haar carrière als Maureen in de Pulitzerprijs winnende musical Rent en won vervolgens haar eerste Tony Award voor haar vertolking van Alphaba in de musical ‘Wicked’. De actrice was daarnaast ook nog te zien als de moeder van Rachel Berry in de populaire televisieshow Glee en op het witte doek te bewonderen naast actrices Susan Sarandon en Amy Adams in de film Enchanted.

De kaartverkoop voor Carré start vrijdag 20 maart om 10.00 uur. Menzel heeft woensdag op twitter aangekondigd dat ze misschien nog wel wat langer blijft. 

Categorie:
Provincie: