maandag, 19. januari 2015 - 16:14 Update: 19-01-2015 16:27

Gemaskerde carjackers krijgen auto niet meer aan de praat

Gemaskerde carjackers krijgen auto niet meer aan de praat
Foto: Archief EHF
Den Haag

Omdat ze een zojuist onder bedreiging van een vuurwapen afhandig gemaakte auto niet gestart kregen, sloegen de drie gemaskerde mannen zondagavond op de vlucht.

‘Het drietal had in Den Haag rond 22.10 uur geprobeerd een auto te stelen in de Leggelostraat. Ze bedreigden de inzittende met een vuurwapen. Toen ze de auto niet gestart kregen, maakten ze zich uit de voeten’, meldt de politie maandag.

Het 24-jarige slachtoffer uit Pijnacker zat in de auto te wachten toen plots de drie mannen bij haar auto stonden. De dieven hadden hun gezichten bedekt en bedreigden de vrouw met een vuurwapen. De vrouw stapte snel uit en rende weg.

Toen het drietal de auto niet gestart kreeg gingen ze er zonder hun buit vandoor. De 24-jarige vrouw bleef ongedeerd. De politie zoekt getuigen van deze poging diefstal. Een van de mannen had zijn gezicht bedekt met een witte sjaal met figuurtjes, de anderen droegen mogelijk bivakmutsen. Heeft u iets opvallends gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):