woensdag, 18. maart 2015 - 20:11

Groninger mishandelt agenten

Groninger mishandelt agenten
Groningen

Een 27-jarige bewoner van de Radiumstraat wordt verdacht van ernstige mishandeling van enkele politiemensen. De man stompte dinsdagmiddag een politieman diverse keren tegen het hoofd en drukte hem de keel dicht.

Daarvoor had hij een andere politieagent hard in zijn duim gebeten en geprobeerd hem het pistool af te pakken. Hij werd uiteindelijk overmeesterd. Ook de 56-jarige moeder van de man werd aangehouden. Zij verzette zich tegen de agenten.

 

De politie was naar de Radiumstraat gegaan wegens een burenruzie waarbij de 56-jarige zou zijn geslagen. De agenten stelden na enkele gesprekken eerst een bemiddeling voor. Ondertussen laaide de ruzie echter weer op. Toen de politiemensen probeerden de 27-jarige en zijn moeder naar binnen te sturen, sloeg de vlam in de pan. Een agent werd door de 27-jarige hard in zijn duim gebeten waarbij de Groninger naar het pistool van de politieman greep. Pepperspray haalde niets uit bij de 27-jarige. Hij werd uiteindelijk door enkele politiemensen met geweld in de boeien geslagen. Moeder en zoon werden ingesloten.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):