zaterdag, 10. januari 2015 - 10:28 Update: 11-01-2015 10:12

Haagse juwelier slachtoffer van brute ramkraak

foto van ramkraak | fbf archief
Foto: fbf archief
Rijswijk/Den Haag

Onbekenden hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.30 uur in Den Haag een ramkraak uitgevoerd op een juwelier in winkelcentrum de Boogaard aan de Prins Johan Friso Promenade. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Bij de politie kwam iets na 2.30 uur een inbraakmelding binnen. Agenten namen poolshoogte en zagen hoe het rolluik en de pui van het pand zwaar beschadigd waren. Er werden geen verdachten aangetroffen. Direct startte de recherche met een onderzoek en zoektocht naar een zwaar beschadigde auto. Korte tijd later meldden verschillende getuigen dat een auto in brand stond aan de Twickelstraat, de recherche vermoedt dat deze auto werd gebruikt tijdens de ramkraak.

Sporenonderzoek

Forensische Experts hebben uitvoerig onderzoek gedaan in en om het pand van de juwelier. Onderzocht wordt wat de verdachten precies buit hebben gemaakt en hoe groot de schade aan het pand is. Het voertuig dat in brand stond is inbeslag genomen en meegenomen voor onderzoek. De recherche komt graag in contact met getuigen.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):