vrijdag, 27. maart 2015 - 16:12 Update: 27-03-2015 17:26

Hiddink zwijgt over opstelling Oranje

Hiddink zwijgt over opstelling Oranje
Foto: Archief EHF
Zeist

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Guus Hiddink zweeg vrijdagmiddag over de opstelling van Oranje tegen Turkije. Hij wil niet veel veranderen aan de speelwijze van Oranje. Ook al zijn sterspelers Robin van Persie en Arjen Robben afwezig.

"Er zullen iets andere types staan. We praten over de manier van spelen ook met de spelers, maar groot overleg is er niet geweest. Wij weten waar iedereen het best tot zijn recht komt", vertelde Hiddink op de persconferentie, die live was te volgen op de website van elfvoetbal.nl.

Besloten getraind

Namen wilde hij nog niet prijsgeven. "Het is natuurlijk niet gemakkelijk om vervangers aan te wijzen. Gisteren hebben we besloten getraind en enkele opties uitgeprobeerd. Ik wil hun namen nog niet prijsgeven. Ik heb wel een beeld, maar dat wil ik eerst kenbaar maken aan de spelers zelf."

Voor Hiddink is het natuurlijk een speciale wedstrijd, omdat hij eerder bondscoach was van Turkije. "Met het merendeel van de spelers heb ik samengewerkt. Ik heb er een fantastische tijd gehad, ondanks dat we op één punt de kwalificatie misten."

Categorie:
Provincie: