maandag, 16. februari 2015 - 12:51 Update: 16-02-2015 21:25

'Ik mis de klik met boerin Bertie', aldus Ciska

Vertrokken Ciska voelde geen klik met boerin Bertie
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Hilversum

Zondagavond keken 4.251.000 mensen naar Boer Zoekt Vrouw (BZV) en waren getuigen hoe Ciska afviel bij boerin Bertie in het Zeeuwse Renesse.

De dames kwamen er tijdens een strandwandeling achter dat ze geen klik hadden. Ciska hakte zelf de knoop door. Ze sprak de 40-jarige Bertie erop aan dat ze de klik tussen hen miste. Bertie kon zich daar wel in vinden.

In een reactie op de dagen die Ciska met Bertie, Katherine en Esther doorbracht zegt Ciska in een videofilmpje op de BZV-site van de KRO: 'Ik kan het niet gezellig noemen...nee. Ja iedereen was heel stil en dat was voor mij ook super ongemakkelijk. Normaal babbel ik altijd wel mee.' De blondine vertelt aan KRO dat ze zelf ook niet zichzelf was.

Volgens Ciska was boerin Bertie niet de persoon die de kandidaten in de eerste introductievideo leren kennen. Ook presentatrice Yvon Jaspers viel het op dat Bertie zich moeilijk openstelde voor haar logees. Bij hoge uitzondering werd een extra nacht op de boerderij ingelast. Dat ze een nachtje langer mocht blijven had voor Ciska eigenlijk niet gehoeven.  Ciska: 'We hebben toen één minuut meer gepraat. We hadden totaal geen klik. Je kunt wel tien nachten blijven, dat werkt niet.'

Filmpje op de KRO-site van Boer Zoekt Vrouw:

http://boerzoektvrouw.kro.nl/seizoenen/seizoen_2014/afleveringen/15-02-2...

Categorie:
Tag(s):