zondag, 5. april 2015 - 20:19 Update: 05-04-2015 20:36

In Haagse woning gevonden vrouw was niet de bewoonster

In Haagse woning gevonden vrouw was niet de bewoonster
Foto: Archief EHF
Den Haag

De vrouw, die afgelopen vrijdagavond zwaargewond in een woning werd aangetroffen en kort daarna overleed, is niet de bewoonster. Dit meldt de politie zondagavond.

'Het gaat om een 53-jarige vrouw uit Den Haag. De vrouw is niet de oorspronkelijke bewoonster van de woning aan de Haagse Zuidwal', aldus de politie.

Politieagenten gingen die vrijdagavond rond middernacht af op een melding en troffen de vrouw zwaargewond aan. Hun pogingen om haar leven te redden, mochten niet meer baten. Zij overleed korte tijd later. Een 52-jarige man en een 45-jarige vrouw die op dat moment in de woning aanwezig waren, zijn aangehouden. 

Gezien de omstandigheden waaronder de vrouw werd aangetroffen, startte de politie direct een onderzoek. Rechercheurs van Forensische Opsporing deden het hele paasweekend sporenonderzoek in de woning.

Misdrijf

De politie gaat ervan uit dat de vrouw door een misdrijf om het even is gekomen. Onder leiding van een officier van justitie doet daarom een speciaal rechercheteam - een Team Grootschalige Opsporing - onderzoek.

Provincie:
Blik op 112: