vrijdag, 24. april 2015 - 8:55 Update: 24-04-2015 13:46

Jaarcijfers Ballast Nedam opnieuw uitgesteld

Ballast Nedam stelt presentatie jaarcijfers opnieuw uit
Nieuwegein

De gesprekken over de financiering van Ballast Nedam duren langer dan verwacht. Ballast Nedam verwacht echter op korte termijn duidelijkheid te kunnen geven over de financiering. Als overeenstemming wordt bereikt zal Ballast Nedam de jaarrekening 2014 afronden en presenteren. Zo heeft het bedrijf vrijdag laten weten.

Ballast Nedam richt zijn strategische focus op het in Nederland en internationaal succesvol verwerven en uitvoeren van integrale projecten op de werkgebieden huisvesting en mobiliteit. Daarnaast werken we aan projecten waar we door onze specialistische kennis en kunde het verschil maken voor de opdrachtgever.

Ballast Nedam hanteert daarbij een gedifferentieerde marktbenadering vanuit drie divisies. Met verdere industrialisatie van het bouwproces door de inzet van innovatieve modulaire concepten en standaardisatie realiseert Ballast Nedam blijvende kwaliteit tegen de laagst mogelijke levenscycluskosten voor zijn opdrachtgevers en de maatschappij. Het aandeel Ballast Nedam is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) van Euronext. 

Categorie:
Provincie: