zondag, 17. mei 2015 - 15:13 Update: 17-05-2015 15:33

Jans ontkracht geruchten dubbele agenda Hahn

Jans ontkracht geruchten dubbele agenda Hahn
Foto: fbf

(ElfVoetbal-BlikOpNieuws) Warner Hahn kan zondagmiddag zijn eigen Europese droom om zeep helpen. Geruchten over een vermeende bonus maken zijn treffen met Feyenoord extra pikant.

In de contreien van het IJsseldeltastadion zingen geruchten rond waarin beweerd wordt dat Hahn zichzelf een bonus door de neus kan boren. Zijn broodheer, tegenstander Feyenoord, keert naar verluidt namelijk een bonus uit indien Europees voetbal bewerkstelligd wordt.

Ook Hahn zou recht hebben op die bonus, luidt het verhaal. Indien hij Feyenoord van het scoren weet te houden is de kans groot dat de Rotterdammers naast de derde plek grijpen en Europa alleen nog via de play-offs kunnen bereiken.

Volgens Ron Jans stroken die geruchten niet met de waarheid. Volgens de succesvolle trainer is het voor de financiël van Hahn juist beter om Feyenoord te verslaan. "Juist als wij Europa bereiken, krijgt hij volgens mij een bonus", zo liet hij aan FOX Sports weten.

Toekomst

De toekomst van Hahn is nog ongewis. Feyenoord heeft nog niet besloten of de talentvolle doelman volgend seizoen een kans krijgt bij het eerste elftal, waar Kenneth Vermeer dit seizoen onder de lat staat. Ook een nieuwe verhuur behoort tot de mogelijkheden.

Jans hoopt dat Hahn in Zwolle kan blijven. "We willen hem graag houden. Wij zijn echter niet bepalend, maar vragend in deze. Hij krijgt hier de kans om zich door te ontwikkelen en het zou van Feyenoord misschien niet onverstandig zijn om hem nog een jaar aan ons uit te

Categorie:
Tag(s):