vrijdag, 10. april 2015 - 9:33 Update: 10-04-2015 9:51

Lange rijen voor Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 edge

Lange rijen voor Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 edge
Foto: Samsung
Lange rijen voor Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 edge
Foto: Samsung
Rotterdam

Drukte vanmorgen, tijdens de Nederlandse verkoopstart van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 edge in Rotterdam. Vanaf vandaag zijn de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge verkrijgbaar via de bekende verkoopkanalen.

De Galaxy S6 en Galaxy S6 edge zijn een stijlvolle combinatie van glas en metaal en zijn afgewerkt met Gorilla Glass 4, het hardste glas ooit gefabriceerd, aldus de fabrikant. De 16 MP camera garandeert fantastische foto’s en video’s. Een 5 MP camera is aan de voorkant van het toestel geplaatst voor het maken van selfies. Daarnaast heeft de Galaxy S6 edge aan beide zijden gebogen scherm voor een optimale kijkervaring.

Bij aankoop van de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge krijgen gebruikers een groot aantal apps cadeau. Het gaat daarbij wel om apps met een houdbaarheidsdatum van drie maanden, een premiumabonnement.

De Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 edge met 32 GB, 64 GB of 128 GB zijn in Nederland verkrijgbaar in de kleuren White Pearl, Black Sapphire en Gold Platinum voor verkoopadviesprijzen vanaf respectievelijk € 699,- en € 849,- incl. BTW.

Samsung staat de laatste tijd onder druk met de verkoop van haar telefoons. Andere goedkope Chinese telefoonaanbieders drukken de markt voor Samsung door telefoons tegen hele scherpe prijzen weg te zetten.