zaterdag, 2. mei 2015 - 10:05 Update: 02-05-2015 16:48

Man (27) overlijdt op straat na steekincident, politie start onderzoek met 20 rechercheurs

Man overleden na steekincident Rotterdam
Foto: Archief EHF
Rotterdam

Een 27-jarige man is vrijdagnacht op de Corverstraat om het leven gekomen bij een steekincident. De politie een groot onderzoek gestart met 20 rechercheurs en vraagt getuigen zich te melden.

Even na middernacht meldde een getuige dat er op de Corverstraat een gewonde man lag. Hulpdiensten waren er snel en de ambulancemedewerkers reanimeerden het slachtoffer op straat. Deze hulp mocht niet meer baten. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Onderzoek

Agenten sloten het gebied af voor onderzoek en troffen daarbij op de 1e Schansstraat de grijze Audi A6 aan waar het slachtoffer gebruik van maakte. Vanaf deze plek is hij naar de Corverstraat gelopen waar hij uiteindelijk in elkaar zakte. Wat er aan het steekincident vooraf is gegaan, is nog niet duidelijk. De achtergrond van het steekincident ligt mogelijk in de relationele sfeer.

Mensen spraken in eerste instantie over een schietpartij. Dit bleek na het onderzoek niet het geval. De verwondingen van de man wezen op een steekincident. Ook het sporenbeeld wees uit dat er geen schietpartij had plaatsgevonden.

Informatie

De politie onderzoekt het steekincident en sprak afgelopen nacht al met getuigen. Maar meer informatie is welkom. Heeft u rond middernacht iets opvallends gezien op de 1e Schansstraat of de Corverstraat? Of heeft u meer informatie over de achtergrond van dit incident? Meld dit bij de politie via 0900-8844.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):