zaterdag, 9. mei 2015 - 10:17 Update: 09-05-2015 18:35

Man (67) komt om bij noodlottige valpartij in Raamsdonksveer

Foto van ambulance | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Raamsdonksveer

Een 67-jarige man uit Geertruidenberg is om het leven gekomen bij een noodlottige valpartij. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Het slachtoffer werd in de nacht van vrijdag 8 mei op zaterdag 9 mei 2015 om 00.20 uur levenloos aangetroffen op een openbare parkeerplaats aan de Scheepswerflaan / Het Spant. Het parkeerterrein is gelegen vlak achter de doorgaande weg de Keizersdijk waar diverse winkels en horecagelegenheden zijn gevestigd. Een circa 50 cm hoog muurtje begrenst het parkeerterrein, omdat het parkeerterrein circa 1,5 meter lager ligt dan het niveau van het naastgelegen trottoir.

Forensisch onderzoek

Uit het sporenbeeld en de omstandigheden waaronder het slachtoffer werd aangetroffen, maken forensisch rechercheurs op dat de man vermoedelijk over het muurtje naar beneden is gevallen. Hij kwam daarbij ongelukkigerwijs op zijn hoofd terecht. De 67-jarige man is ter plaatse overleden. De gewaarschuwde hulpverleningsdiensten konden helaas niets meer voor hem betekenen. De politie zette de omgeving af en verrichtte onderzoek. Gezien het sporenbeeld is er geen aanleiding om uit te gaan van een misdrijf. De nabestaanden van de man zijn inmiddels geïnformeerd over de trieste gebeurtenissen.

Provincie:
Tag(s):