woensdag, 1. april 2015 - 17:25 Update: 01-04-2015 19:51

Munsterman per direct weg bij FC Twente

Joop Munsterman toch per direct weg bij FC Twente
Foto: Archief FBF.nl
Enschede

Joop Munsterman heeft besloten met ingang van 1 april zijn werkzaamheden als voorzitter van FC Twente over te dragen. Dit heeft FC Twente woensdagmiddag bekendgemaakt.

Aldo van der Laan neemt het voorzitterschap van hem over. Joop Munsterman: ‘Vanaf het moment dat ik in oktober mijn vertrek als statutair directeur aankondigde en in januari tijdens de nieuwjaarsreceptie ook bekend maakte de voorzittershamer over te gaan dragen, heb ik me gericht op een goede overdracht van mijn taken, werkzaamheden en overige lopende zaken waar ik bij betrokken ben’, vertelt Munsterman. 

‘Dat heb ik gedaan in een fase waarin de club druk bezig is de noodzakelijke maatregelen te nemen die moeten leiden tot het financiële herstel. Voor FC Twente is het nu het beste als de huidige bestuurders in alles de ruimte hebben om het beleid richting de toekomst uit te voeren. Daarom heb ik aan mijn medebestuurders kenbaar gemaakt dat dit het juiste moment is om mijn werkzaamheden als voorzitter neer te leggen’, vervolgt Munsterman. 

‘Vanzelfsprekend wil ik al die fantastische supporters bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun in de afgelopen twaalf jaar. Ik wens eenieder binnen FC Twente succes en al het goede voor de toekomst. Dat verdient deze mooie club’, aldus Munsterman.

Aldo van der Laan: ‘Joop heeft al zijn werkzaamheden inmiddels overgedragen. We snappen zijn beslissing en danken hem alvast voor zijn jarenlange inzet. We zullen op een later moment op gepaste wijze afscheid van hem nemen.’

Categorie:
Provincie: