vrijdag, 27. februari 2015 - 10:58

Onderzoek Mariska Peters in volle gang

Onderzoek Mariska Peters in volle gang
Nijmegen

In het kader van het onderzoek naar de dood van Mariska Peters zoekt de politie vandaag, in samenwerking met een specialistische afdeling van de Landmacht, in de omgeving van de vindplaats van het slachtoffer. Vrijdagochtend vanaf omstreeks 08.30 uur, zijn de politie en de specialistische afdeling van defensie met 20 man bezig met een zoekactie naar eventueel achtergebleven eigendommen of andere relevante voorwerpen die kunnen bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf. Ook is de politie op zoek naar de jas van Mariska.

Omschrijving jas Mariska:

Mariska droeg op de dag van haar verdwijning een zwart glimmend jack, kleine maat, met doorgestikte horizontale banen. De jas had een ritssluiting en een opstaande kraag.

Dinsdag werd duidelijk, na onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut dat Mariska door geweld om het leven is gebracht.

Zondagochtend werd Mariska door een speurhondengroep levenloos aangetroffen in de bossen van de Hatertse vennen. Op maandag 9 februari was zij door familie als vermist opgegeven. De politie hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden waaronder Mariska is overleden en zet het
onderzoek voort.

Provincie:
Tag(s):