vrijdag, 10. april 2015 - 16:04 Update: 10-04-2015 16:10

Overval op woning Breda om pakken melkpoeder

Overval op woning Breda om pakken melkpoeder
Foto: Archief FBF.nl
Breda

Een 56-jarige man in Breda kreeg donderdagochtend te maken met wel een heel aparte overval op zijn woning. ‘De 56-jarige man werd in het souterrain van zijn woning aan de Jan Darkennisstraat overvallen, waarbij 58 dozen melkpoeder werd weggenomen’, meldt de politie vrijdag.

Fles kapotgeslagen op hoofd

‘De man werd belaagd door twee daders die een fles op zijn hoofd kapot sloegen. Vervolgens namen de daders een grote hoeveelheid melkpoeder mee. De 56-jarige bewoner wilde die ochtend zijn fiets uit het souterrain halen, waarna hij plotseling oog in oog kwam te staan met zijn belagers. Na de klap met de fles was hij even buiten bewustzijn en raakte hij gewond aan zijn hoofd. In totaal werden 58 dozen weggenomen, in elke doos zitten 6 pakken melkpoeder.

Chinese verdachten

Het gaat hierbij om twee daders van middelbare leeftijd, met een Chinees uiterlijk. Beiden spraken de Chinese taal. De ene man, die met de fles sloeg was 1.80 meter lang en heeft een fors postuur en lang gezicht. Hij heeft donker kort haar en droeg een donkergrijs colbert en pantalon. De andere man was 1.70 meter lang, fors postuur, donker kort haar en rond gezicht. Hij droeg een grijze, lange jas en een grijze pantalon.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):