donderdag, 29. januari 2015 - 10:41 Update: 29-01-2015 12:38

Politie geeft foto vrij van slachtoffer schietpartij Amsterdam Osdorp

politiebus
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Amsterdam

De politie in Amsterdam heeft foto's vrijgegeven van de man die in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 januari aan de Wolbrantskerkweg in Amsterdam Osdorp werd doodgeschoten met een automatisch wapen.

Onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer heeft duidelijk gemaakt dat het meer dan vermoedelijk om een 37-jarige man uit Ghana gaat die in Amsterdam verbleef. Uit het eerste onderzoek naar de achtergrond van het slachtoffer is op dit moment niets naar voren gekomen wat hem in verband brengt met zware criminaliteit, aldus de politie.

De politie publiceert de foto's op de hoop om meer te weten te komen over het leven van het slachtoffer. Mensen die hem kennen of informatie over hem hebben, worden verzocht contact op te nemen met de recherche.

Getuigen hebben gezien dat een donkere auto is weggereden na het schietincident. De auto heeft in het kenteken de combinatie RKDL. Het rechercheteam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest of meer informatie over de vluchtauto hebben. Informatie kan worden doorgegeven via de Opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):