woensdag, 15. april 2015 - 14:44 Update: 15-04-2015 16:12

Politie roept benadeelden auto-inbraken Leersum op zich te melden

Verdachten auto-inbraken Leersum melden zich, politie zoekt benadeelden
Foto: Archief EHF
Leersum

De verantwoordelijke verdachten die het afgelopen weekend in Leersum een aantal auto-inbraken pleegden, hebben zich gemeld. dit meldt de politie woensdag. 'Wij zijn nu op zoek naar de benadeelden', aldus de politie woensdag.

De eerste melding van een auto-inbraak vond plaats in de nacht van vrijdag 10 april op zaterdag 11 april. Een auto die bij de bewoners op de Vogelkerslaan was geparkeerd bleek te zijn doorzocht en de autoradio was uit het dashboard gerukt. De daders duwden de auto na de inbraak de weg op. Het bleef niet bij dit incident. Daags daarna kwamen er internetaangiften binnen van inbraken op de Frankenlaan en de Weidelaan.

Verdachten maken zich bekend

Vanaf dinsdag 14 april meldden zich drie verdachten die erkenden betrokken te zijn bij de inbraken c.q. het vandalisme in deze omgeving. Het ging om inwoners van Leersum in de leeftijd tussen 12 en 16 jaar. Bij de verdachten is een hoeveelheid goederen aangetroffen die vermoedelijk uit meerdere auto’s afkomstig zijn. Helaas kan de politie nog niet alle goederen terugbrengen naar gedupeerde eigenaren omdat er nog aangifte ontbreken.

 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):