donderdag, 16. april 2015 - 19:05 Update: 16-04-2015 19:08

Politie start onderzoek na aantreffen stoffelijk overschot

Politie start onderzoek na aantreffen stoffelijk overschot
Foto: Archief FBF.nl
Venlo

Het politieonderzoek naar een stoffelijk overschot dat donderdagochtend werd aangetroffen op de Louisenburgweg is nog in volle gang. Over de omstandigheden waaronder het slachtoffer is overleden, is nog geen duidelijkheid.

Rond 07.00 uur trof een passant het stoffelijk overschot aan van een man, nabij zijn auto. Op dit moment zijn alle scenario's nog mogelijk; een misdrijf of zelfdoding kunnen niet worden uitgesloten. Nader onderzoek moet daarover uitsluitsel geven. Met het oog op mogelijke zelfdoding worden de personalia van het slachtoffer momenteel niet verstrekt.

Onderzoek

Forensisch opsporing heeft een technisch onderzoek ingesteld en met een speurhond is de omgeving van de vindplaats afgezocht op mogelijke sporen. Een politiehelikopter is ingezet om de plaats delict en omgeving in beeld te brengen. Rond het middaguur is de weg weer vrijgegeven. Op het lichaam van het slachtoffer wordt sectie verricht.

Heeft u informatie over deze zaak dan kunt u contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900 - 88 44, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem te bereiken via 0800 - 7000.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):