vrijdag, 20. maart 2015 - 14:06 Update: 21-03-2015 9:17

Prinses Beatrix maakt broeikas schoon voor NL doet

Prinses Beatrix maakt broeikas schoon voor NL doet
Foto: Oranje Fonds/Jeannette Schols
Barneveld

Vrijdag heeft prinses Beatrix de handen uit de mouwen gestoken vanwege de actie NL doet van het Oranje Fonds. Beatrix hielp in Barneveld een handje mee met het voorjaarsklaar maken van de terrassen en tuinmeubels van het verzorgings- en verpleeghuis Norschoten.

Vrijdag werd voor de elfde keer NLdoet georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook Norschoten deed mee aan deze landelijke dag. 50 scholieren van De Meerwaarde uit Barneveld en een aantal vaste en nieuwe vrijwilligers staken de handen uit de mouwen bij verschillende klussen zoals tuinieren, verhuizen, in de beautysalon en bij een potje koersbal. 

Ook de directeur van het Oranje Fonds, Ronald van der Giessen, hielp Norschoten dit jaar een handje mee. Als klap op de vuurpijl kwam ook de koninklijke familie helpen bij de verschillende activiteiten.

Broeikas

Prinses Beatrix, Prinses Aimée, prinses Annette, Prins Floris, Prins Bernhard en Tjalling ten Cate verrasten zowel de medewerkers, de bewoners als de vrijwilligers met een bezoek. Zij hielpen de grote groep scholieren en vrijwilligers met hun werkzaamheden. Prinses Beatrix maakten onder andere de ramen van een broeikas schoon. 

Provincie: