maandag, 12. januari 2015 - 8:57 Update: 12-01-2015 14:02

Ruim 4,3 miljoen kijkers zien speeddates in Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw opnieuw kijkcijferkanon
Foto: KRO/Hans-Peter van Velthoven
Hilversum

In Boer zoekt Vrouw waren zondagavond de speeddates te zien. Daarin kregen alle boeren slechts vijf minuten de tijd om met door henzelf geselecteerde tien personen te praten.

Daarna moest elke boer zijn of haar favoriete vijf uitkiezen om volgende week een dag mee op stap te gaan.

Boer Tom

De populaire tulpenkweker Tom heeft duidelijk een voorkeur voor blonde dames. Alle vijf die door hem zijn uitgekozen zijn blond. Tom kreeg maar liefst 1800 brieven en is daarmee de populairste boer.

Boer Geert

Boer Geert, de groente- en fruitkwekerij, moest na zijn eerste vijf gesprekken met de dames even bijkomen. Tijdens de ingelaste pauze ging hij even een half uurtje naar bed.

Femke

Boerin Femke werd door haar uitgekozen vrouwen vooral gecomplimenteerd op haar opvallende blauwe ogen.

Boer Theo

Melkveehouder boer Theo is niet alleen bij zijn vrouwen maar ook bij onze redactie de favoriete boer. Bij zijn speeddate met Jessica zegt hij als binnenkomer: "Je valt me 100 procent mee", zegt hij als binnenkomer. "Uhm, hoe moet ik dat anders zeggen?" "Een lekker wijf," zegt zijn date Jessica die er wel om kan lachen.   

Boer Jan

De Texelse schapenmelker boer Jan sloot af met de woorden ''Het was een goede dag''. Ook hij koos uiteindelijk vijf vrouwen. Een daarvan was zijn ''buurmeisje''.

Zondag keken er ruim 4,3 miljoen mensen naar Boer zoekt Vrouw en is daarmee met afstand het best bekeken programma op de zondag.

Provincie: