vrijdag, 3. april 2015 - 21:21 Update: 03-04-2015 22:03

Rust voor René Froger na afbreken jubileumoptreden

Rust voor René Froger na afbreken jubileumoptreden
Foto: Archief FBF.nl

Zanger René Froger die donderdagavond zijn theatershow in Koninklijk Theater Carré na een uur moest afbreken, gaat het de komende tijd even rustig aan doen.

De 54-jarige zanger tobt al een week met een 'hardnekkig luchtwegvirus', zo heeft zijn management bevestigd.

Nadat de zanger zijn publiek ontroerd vertelde dat hij helaas moest stoppen, kreeg hij een staande ovatie die volgens zijn zoon Danny zo'n tien minuten duurde. Volgens vader René reageerden zijn fans 'ontzettend lief', zo laat hij aan RTL Boulevard weten. Froger: 'Daar ben ik nog steeds stil van.' René haalt het concert op 29 november in.

Froger wil snel  beter worden, want in mei zijn de Toppers-concerten. Maar hij maakt zich geen zorgen over zijn herstel. Tegen RTL Boulevard: 'Ik kom langzaam terug uit de dood, zo voelde ik me gisteren. M’n stem is super maar heb al een paar weken een hardnekkig virus. Er is voor de rest niets aan de hand. Maar mijn luchtwegen'....Optimistisch gaat hij door: 'Het komt allemaal goed.'

Zijn vrouw Natasja laat nog aan Boulevard weten dat René behalve rust ook antibiotica en prednison voorgeschreven heeft gekregen.

Categorie: