maandag, 12. januari 2015 - 8:48 Update: 12-01-2015 8:48

Samsung Galaxy A7 vanaf maart in Nederland

telefoon
Delft

Samsung kondigt de Galaxy A7 aan, één van de dunste en meest vooruitstrevende Galaxy smartphones voor een vlekkeloze sociale media-ervaring.

Met de combinatie van krachtige hardware en een luxueus design, bouwt de Galaxy A7 voort op populaire functies in de Galaxy A5 en A3. Met de Galaxy A7 leg je ieder moment naadloos vast en deel je het direct op sociale media.

“Wij ontwerpen producten die een grote groep mensen aanspreken en die voorlopen op sociale trends”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Door het lichtmetalen design en de krachtige hardware biedt de Galaxy A7 de beste gebruikservaring.”

De nieuwe standaard voor sociale interacties

De Galaxy A7 is uitgerust met een multicore-processor, bestaande uit twee afzonderlijke quadcore-processoren. Dankzij deze kracht kun je alle intensieve taken zonder problemen aan. De Galaxy A7 heeft 16 GB intern geheugen (uitbreidbaar tot 64 GB) en 2 GB werkgeheugen, zodat favoriete apps en media vlekkeloos worden aangestuurd. De 2.600 mAh-accu zorgt voor een lange batterijduur.

De Galaxy A7 ondersteunt dezelfde innovatieve functies als de Galaxy A5 en A3. Met de 5 MP camera aan de voorkant en selfie-functies als ‘Ultra Wide Shot’ en ‘Auto Selfie’ maakt Samsung het mogelijk om foto’s te maken met je stem of een simpele zwaai naar de camera. Daarnaast heeft het toestel ‘Always Clear Voice Auto Control’ om omgevingsgeluid te onderdrukken en 4G voor het snel uploaden van foto’s en video’s naar ieder sociaal netwerk. In aanvulling daarop heeft de Galaxy A7 ‘Private Mode’ voor de beveiliging van belangrijke bestanden en documenten en ‘Multiscreen’ voor multitasken.
 

Categorie:
Tag(s):