zondag, 25. januari 2015 - 15:13 Update: 25-01-2015 15:49

Slechte staat afgebrande woning Maren-Kessel belemmert onderzoek

Slechte staat afgebrande woning Maren-Kessel belemmert onderzoek
Foto: Archief BON ter Illustratie
Maren-Kessel

De oorzaak van de woningbrand in Maren-Kessel, waarbij een 62-jarige moeder en haar 24-jarige zoon om het leven kwamen, is nog onbekend.

Door de slechte staat van de woning wordt een veilig onderzoek belet. Maar er zijn vooralsnog geen aanwijzingen voor een misdrijf. Dit meldt de politie Den Bosch zondag op Twitter.

De vrouw die de brand overleefde door uit het raam te springen was de vriendin van de zoon. Zij woonde bij het gezin in huis. Zij waarschuwde de hulpdiensten en gaf door dat er nog twee mensen in de woning waren. Kort na het uitbreken van de brand wist de brandweer de zoon nog uit huis te halen. Maar door de hevige uitslaande brand lukte het niet meer om de woning weer binnen te gaan en de moeder uit het huis te halen. Zij werd later door de brandweer in het uitgebrande huis gevonden. De zoon werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.

Er wordt nu eerst onderzocht of onderzoekers veilig hun werk kunnen doen, zo weet Omroep Brabant. Pas dan is technisch onderzoek mogelijk.

Provincie:
Blik op 112: