vrijdag, 13. maart 2015 - 11:02 Update: 13-03-2015 13:55

Telefoon van bij carnaval omgekomen meisje aangetroffen bij heler (21)

Ter Apel

De politie heeft in de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 maart de telefoon gevonden van de vader van het slachtoffer van het carnavalsongeval op 14 februari in Ter Apel. De telefoon was in het bezit van een 21-jarige inwoner van Ter Apel. Hij werd aangehouden op verdenking van heling.

De vader, een 63-jarige man uit Ter Apel, raakte zelf gewond bij het ongeluk. Bovendien verloor hij zijn mobiele telefoon. Op dit toestel stonden foto’s van zijn dochter die bij het ongeluk om het leven was gekomen. De man deed dan ook een oproep in de hoop dat hij zijn telefoon terug zou krijgen. Dit leverde niets op.

De politie was ondertussen een onderzoek gestart om de mobiele telefoon te traceren. Dit lukte in de loop van donderdag. Het toestel bleek in het bezit te zijn van een 21-jarige inwoner van Ter Apel. Hij werd in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden in zijn woonplaats.

Tijdens de fouillering vonden agenten de mobiele telefoon. Het toestel gaat zo snel mogelijk retour naar de vader. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Provincie:
Blik op 112: