maandag, 9. februari 2015 - 15:36 Update: 09-02-2015 15:43

Tilburgers brengen gestolen spullen terug met een bosje bloemen

Tilburgers brengen gestolen spullen terug met een bosje bloemen
Foto: Archief EHF
Tilburg

Maandagochtend hebben twee Tilburgers van 27 en 32 jaar zich gemeld bij het bedrijf in Galder waar afgelopen weekend werd ingebroken en tuingereedschap werd gestolen. Dit meldt de politie maandagmiddag.

‘De Tilburgers kwamen gestolen tuingereedschappen terugbrengen. Ze hadden een bloemetje bij voor de benadeelde’, aldus de politie. Zij zijn door de politie als verdachten aangehouden. Hun rol bij de inbraak wordt verder onderzocht. De gedupeerde eigenaar had bewakingsbeelden met daarop de daders op Facebook gedeeld.

Op zondag 8 februari 2015 werd omstreeks 05.30 uur ingebroken in een bedrijfspand in Galder. De eigenaar ging ter plaatse en zag dat op de plek waar het alarm was overgegaan een raam was ingeslagen. Hij zag dat er diverse tuingereedschappen zoals trimmers, kettingzagen en bladblazers waren gestolen. 

Bewakingsbeelden op facebook

De gedupeerde eigenaar deed aangifte en plaatste bewakingsbeelden van de inbraak op Facebook. Vanmorgen meldden zich twee mannen bij hem op het bedrijf die een bloemetje bij zich hadden en gestolen spullen terug kwamen brengen. Zij zijn ingerekend door de politie.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):