zondag, 19. april 2015 - 13:42 Update: 19-04-2015 13:48

Twee gewonden bij ongeluk A58

Twee gewonden bij ongeluk A58
Foto: Archief EHF
Goes

Zaterdagavond zijn bij een ongeval tussen twee personenauto's op de A58 twee mannen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 23.45 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom, vlak voor de afslag Heinkenszand. Twee personenauto's kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Een auto kwam in de middenberm tot stilstand. De bestuurder was een 41-jarige man uit Rucphen. De andere auto raakte van de weg en kwam op zijn kop in een sloot terecht. De 45-jarige bestuurder uit 's Gravenpolder wist zelf uit de auto te klimmen.

Bloedproef

Beide bestuurders werden met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie vermoedde dat de man uit 's Gravenpolder alcohol had genuttigd. Daarom nam een GGD-arts in het ziekenhuis een bloedproef af. Het resultaat van dit onderzoek wordt over ongeveer twee weken verwacht. De man uit 's Gravenpolder verliet na de medische behandeling het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft de man uit Rucphen ook het ziekenhuis verlaten.

Hulpverlening

Tijdens de hulpverlening en het politieonderzoek werd de A58 vanaf Arnemuiden afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via Lewedorp. De brandweer kwam ter plaatse en zorgde onder andere voor extra verlichting tijdens het politieonderzoek. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept. Rond 03.15 uur werd de A58 weer voor het verkeer vrijgegeven.

Onderzoek

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. Zo werden een sporenonderzoek verricht en verklaringen opgenomen. De politie zoekt getuigen, die het ongeluk hebben zien gebeuren of de auto's voordien heeft zien rijden.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):