maandag, 4. mei 2015 - 11:56 Update: 04-05-2015 17:34

Van der Vaart staat niet afwijzend tegenover terugkeer bij Ajax

Van der Vaart staat voor terugkeer naar Ajax
Foto: Archief EHF

(ElfVoetbal-BlikopNieuws) Rafael van der Vaart kan terugkeren bij Ajax.

De Amsterdamse club heeft de huidige speler van Hamburger SV benaderd en Van der Vaart (32) heeft niet direct afwijzend gereageerd.

Dat meldt de Telegraaf. Van der Vaart, die op 19 april 2000 debuteerde voor de Amsterdammers heeft er volgens de krant ook direct bij verteld dat als er een club komt die een veelvoud van het salaris biedt dat hij bij Ajax kan opstrijken, hij dag zegt tegen clubliefde.

Een ander pijnpunt is de contractduur. De 109-voudig international van Oranje wil zekerheid en een langdurige verbintenis, iets dat Ajax hem niet wil geven.

EK 2016

Een terugkeer naar de Eredivisie zou voor de carrière van de middenvelder betekenen dat hij normaliter sowieso speeltijd krijgt, iets waar hij dit seizoen lang niet altijd meer zeker van is. Dat is ook de boodschap waarmee de clubleiding van Ajax Van der Vaart probeert te paaien: in Amsterdam krijg je kans op eerherstel na het verloren avontuur bij HSV en kun je jezelf in de kijker spelen bij bondscoach Guus Hiddink voor het EK 2016 in Frankri

Categorie:
Tag(s):