zaterdag, 16. mei 2015 - 15:19 Update: 16-05-2015 20:04

Vandalen vernielen zeker vijftien auto's in Hulst-centrum

Zeker vijftien auto's in Hulst-centrum vernield
Foto: Archief BON ter Illustratie
Hulst

In het centrum van Hulst zijn vrijdagavond en -nacht vele auto's vernield.

De politiemeldkamer kreeg rond middernacht diverse meldingen van vernielde auto's op de Baudeloo. Agenten troffen zeker acht auto's aan die vernield waren. Van een aantal auto's waren de spiegels afgebroken. Over andere auto's was heen gelopen en waren de voorruiten ingetrapt. Het was een behoorlijke ravage.

Rond 01.00 uur kreeg de politie opnieuw een melding van vernielde auto's op het Solmsbolwerk. Ook daar waren ruiten van twee auto's vernield. Ook was een motorfiets omver geduwd, daarbij was zware schade ontstaan aan de kuip van de motor en een spiegel. Toen agenten verder keken, zagen ze in de omgeving van de Refugium dat een paar vuilcontainers omver geschopt of geduwd waren. Ook in de Bellinghof waren van twee auto's de kentekenplaat losgerukt. Ze zagen in de Lange Bellingstraat nog een auto met een ingetrapte voorruit. Ook op de Paardenmarkt stond een personenauto met een ingetrapte voorruit.

Hebt u informatie?

De politie is op zoek naar getuigen van deze zinloze vernielingen. De politie is verbaasd dat dat zoveel auto's zo bruut zijn vernield en dat niemand iets gezien of gehoord zou hebben. Zij vraagt mensen die meer informatie hebben zich te melden. Ook roept zij mensen op aangifte te doen als hun in Hulst  vernield is of 112 te bellen bij een verdachte situatie.

 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):